URIME PAMVARSINË KOSOVË

URIME PAMVARSINË KOSOVË

… prej një armiku: Por ke punë të madhe me ba derisa të lirohesh edhe prej shum armiqve tjerë— mbrenda dhe jasht!

Ende je nen kthertrat e atyre që ta kan ndëru edhe Flamurin gjat „qlirimit“!

Edhe kët nuk e kan ba me qëllim: As Formen, e as ngjyrat!

As kësi reklama nuk jan rastësi:

Pë më tepër informata shiko AKTIKULLIN-a dhe ARTIKULLIN-b!

Schreibe einen Kommentar

Deine E-Mail-Adresse wird nicht veröffentlicht. Erforderliche Felder sind mit * markiert