URIME PAMVARSINË KOSOVË

URIME PAMVARSINË KOSOVË … prej një armiku: Por ke punë të madhe me ba derisa të lirohesh edhe prej shum armiqve tjerë— mbrenda dhe jasht! Ende je nen kthertrat e atyre që ta kan ndëru edhe Flamurin gjat „qlirimit“! Edhe kët nuk e kan ba me qëllim: As Formen, e…

Weiterlesen